Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κωνστένογλου: «Ακόμα μπορούμε»


«Ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά προηγηθήκαμε ενώ στη συνέχεια να βάλουμε δεύτερο και τρίτο γκολ δεν το πετύχαμε. Ακόμη στην ατυχία συμπληρώθηκε η αλλαγή του Αμπουμπακάρι που ήταν ο παίκτης-κλειδί.  Αλλά εμείς είχαμε τις δυνατότητες να το κερδίσουμε, με ατομικά λάθη με ένα σουτ κατάφερε ο αντίπαλος να προηγηθεί. Είχαμε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή του Μελίσση ενώ θα μπορούσα να φρεσκάρουμε την επίθεση. Χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς που έπρεπε να κερδίσουμε. Προχωράμε μπροστά και πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα ήμαστε καλύτεροι. Γνωρίζουμε ότι οι νίκες θα μας δώσουν την παραμονή στην κατηγορία».
Έιναι σοβαρός ο τραυματισμός του Αμπουμπακάρι και τι πιθανότητες δίνεται για την παραμονή της ομάδας;
«Θα το δούμε αύριο. Όταν χάνεις 2 βαθμούς οι πιθανότητες μειώνονται. Υπάρχουν ελπίδες μέχρι το τέλος και θα τις κυνηγήσουμε».
Για να παραμείνει όμως η ΑΕΛ θα πρέπει να παίρνει νίκες και εκτός έδρας...
«Σωστά το λέτε ότι πρέπει να πάρουμε νίκες. Αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν χάνεις κλασικές ευκαιρίες το πληρώνεις. Το ξεκίνημα μας ήταν καλό και μέχρι το 30΄ήμασταν πολύ καλοί. Ο τραυματισμός του Αμπουμπακάρι είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Έχει συμβεί να έχουμε δύο αλλαγές στο ημίχρονο
Υπήρχε λάθος στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ στο πρώτο γκολ του Άρη; Δεν υπήρχε κανείς παίκτης έξω από την περιοχή...
«Ήταν η εξέλιξη μιας φάσης που ξεκίνησε από κόρνερ. Σε κάθε στημένη φάση υπάρχουν οδηγίες. Αλλά δεν είναι δυνατό ο Άρης να κάνει 3 σουτ και να πετυχαίνει δύο γκολ»
Μπορεί να κάνει το πέντε στα έξι;
«Όντως οι πιθανότητες μειώθηκαν αλλά μέχρι το τελευταίο ματς θα παλέψουμε. Ο Άρης πανικοβλήθηκε στο πρώτο μέρος. Εδώ συμβαίνουν πράγματα περίεργα. Με ένα σουτ ισοφαρίζει. Ένα δεύτερο σουτ με κόντρα και βάζει και άλλο γκολ. Ποια ευκαιρία δημιούργησε ο Άρης;
Είδαμε και σήμερα ότι η ΑΕΛ εφησύχασε μετά το 30΄;
«Τα προβλήματα είναι πολλά. Η ομάδα για 30 λεπτά πολύ καλή είναι εύλογο να παίξει πολύ καλά. Να τελειώσει τρία και τέσσερα μηδέν. Γίνονται πράγματα απίστευτα. Φορτώνοντας παίκτες στην επίθεση δε γίνεσαι πάντα απειλητικός».
Ο Τσιμπάμπα πιστεύετε ότι συμπεριφέρθηκε απείθαρχα και ατομιστικά;
«Όντως έχασε πολλές ευκαιρίες ο Τσιμπάμπα. Αλλά τοn κράτησα γιατί ήταν παίκτης που θα μπορούσε να μας το βάλει το γκολ. Αν το έβαζε αυτό το γκολ τότε όλα θα ήταν καλά. Σας είπα στις αλλαγές δεν πιέζομαι, ούτε ακούω την κερκίδα για να κάνω αλλαγές. Πολύ ευχαριστημένος στο πρώτο ημίχρονο».
Ένα σχόλιο για την επίθεση από φιλάθλους στον Κώστα Κατσάρα μετά το τέλος του αγώνα.
«Οι φίλαθλοι πονάνε και όλοι αγωνιούμε για τη τύχη της ομάδας. Θα πρέπει να σιωπήσουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου