Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Αμυντικοί «πονοκέφαλοι» για Κωστένογλου

Πονοκεφαλιάζει ο Νίκος Κωστένογλου για να βρει λύσεις που θα απαρτίσουν την αμυντική διάταξη της ΑΕΛ για το ματς κόντρα στον Άρη. Η νίκη για τους «βυσσινί» είναι αυτοσκοπός, ο Έλληνας τεχνικός το γνωρίζει αλλά επίσης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα κυρίως όσον αφορά την άμυνα της ομάδας του.

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο αρχηγός Νταμπίζας, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και οι τραυματίες Βελάσκο, Κατσιαρός, Κανόμπιο και Μπλάζεκ. Το μόνο σίγουρο για τον τεχνικό της Λάρισας είναι το αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης όπου εκεί θα βρεθεί ο Στέλιος Βενετίδης ενώ στο δεξί κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί ο Ιμπραήμ Ταλ ο οποίος λογικά θα επιστρέψει. Τρεις είναι οι επιλογές για το κέντρο της οπισθοφυλακής με τους Ταυλαρίδη, Μελίσση και Κολοβέτσιο.

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση μιας και ο Άρης είναι κουρασμένος από το ματς για το Europa League. Υπάρχει βέβαια πιθανότητα να μην έχει στην διάθεση του τον Μπλάζεκ αλλά αυτό θα αποφασιστεί αύριο όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου