Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

"Πονοκέφαλος" με Μπλάζεκ!

Ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται να παίξει επιθετικά στο παιχνίδι εναντίον του Άρη στο AEL FC ARENA, όμως ο τραυματισμός του Μπλάζεκ έχει χαλάσει τα σχέδια του Έλληνα τεχνικού.

Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός για την ΑΕΛ που θέλει τους τρεις βαθμούς για να πάει μετά από λίγο καιρό στην Νέα Σμύρνη και να διεκδικήσει την παραμονή της εναντίον του Πανιώνιου.


Η αρχή θα γίνει την Κυριακή εναντίον του Άρη στην Λάρισα, με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει σκοπό να παρατάξει την ομάδα του επιθετικά θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κούραση των κίτρινων.


Στα καλά νέα για τον Έλληνα τεχνικό είναι η επιστροφή του Ταλ στις προπονήσεις, γεγονός που έρχεται στην καλύτερη στιγμή. Ο Χρήστος Μελίσσης δεν είναι ακόμα έτοιμος και παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, οπότε η χρησιμοποίηση του Γάλλου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Από την άλλη πλευρά δύσκολα θα παίξει ο Γιάν Μπλάζεκ που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και ο Νίκος Κωστένογλου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να τον πάρει στην αποστολή.

Όπως και να έχει ο Τζόελ Τσιμπάμπα θα ξεκινήσει βασικός, αφού ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Ξάνθη παρότι έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, ενώ παρτενέρ του, λογικά, θα είναι ο Κουζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου