Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Θα φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται!»

Για την καταγγελία, την οποία έκανε στον Πρωθυπουργό της χώρας αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ, μίλησε στο Onsports, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης.
Την πρόθεσή του να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να τιμωρηθούν αυτοί που συστηματικά παραβιάζουν τους νόμους και παράλληλα να δικαιωθεί η Λάρισα, η οποία δεν έχει δώσει αφορμές σε οικονομικά θέματα, εξέφρασε ο πρόεδρος του θεσσαλικού συλλόγου, Κώστας Πηλαδάκης.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Λάρισας μίλησε στο Onsports για την καταγγελία, την οποία έκανε στον Πρωθυπουργό της χώρας αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ υπογραμμίζοντας ότι σκοπεύει να φτάσει την υπόθεση όσο ψηλότερα γίνεται...
«Πρέπει επιτέλους στη χώρα αυτή να αποφασίσουμε αν θα πριμοδοτούμε και θα επικροτούμε αυτούς που συστηματικά παραβιάζουν τους νόμους ή αυτούς που είναι πάντοτε συνεπείς.
Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να πάρω τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και θα φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται,  διότι , από ό,τι πληροφορούμαι, υπάρχουν έντονες μεθοδεύσεις, ώστε να επικρατήσει και πάλι η παρανομία.
Ο κανονισμός είναι σαφής στο θέμα των αδειοδοτήσεων. Οποιαδήποτε συμπληρωματικά στοιχεία κατατεθούν από εδώ και στο εξής, είναι άκυρα, εφόσον δε συνοδεύονται από παραστατικά τραπεζικών καταθέσεων με ημερομηνία πρωθύστερη της 31ης Μαρτίου.
Υπάρχουν πολλές ομάδες, οι οποίες κινούνται πάντοτε στο πλαίσιο της νομιμότητας και μια από αυτές είναι η ΑΕΛ, που τα τελευταία επτά χρόνια δεν έχει δώσει καμία αφορμή σε οικονομικά θέματα» δήλωσε στο Onsports ο Κώστας Πηλαδάκης.
 Πηγή:www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου