Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πηλαδάκης: "Να τηρηθεί ο νόμος"

Για ακόμα μια φορά ο Κώστας Πηλαδάκης το τελευταίο διάστημα ζήτησε πιστή εφαρμογή των κανονισμών στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Ο πρόεδρος των Βυσσινί σε δηλώσεις του στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου» επισήμανε αρχικά: «Οι όροι της αδειοδότησης δεν σηκώνουν παρερμηνείες. Αν μέχρι 31/3 δεν έχεις κάνει όσα οφείλεις, ώστε να πληροίς τις προϋποθέσεις, δεν παίρνεις άδεια και δεν βλέπω γιατί οποιαδήποτε ετεροχρονισμένη ενέργεια μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο δευτεροβάθμιο όργανο. Ας πούμε πως μια επιταγή δεν πληρώνεται στην ώρα της και σφραγίζεται. Αν τελικά πληρωθεί δύο μήνες μετά, είτε αφορά χίλια ευρώ είτε ένα εκατομμύριο, αυτό σημαίνει πως δεν έχει υπάρξει αδίκημα; Υπάρχει κι είναι ακριβώς το ίδιο. Επιπλέον, είναι αστείο να θεωρείται από κάποιους πως πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή ενός παίκτη στα διεθνή όργανα, για να δικαιολογηθούν εκκρεμότητες πριν τις 31/12. Δηλαδή η απόφαση για μια άδεια που αφορά στο σήμερα θα βγει έναν χρόνο μετά που θα τελεσιδικήσει μια προσφυγής».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πάρει θέση και για το θέμα με τις πορείες των οπαδώνως μέτρο πίεσης: «Αυτό θα πρέπει κάποτε να σταματήσει. Αν είναι με τέτοιου είδους πιέσεις να καταστρατηγούνται οι διεθνείς κανονισμοί, τότε να τις εφαρμόσουμε όλοι και να μην υπάρχουν νόμοι. Στην τελική, οι Λαρισαίοι έχουν κινητοποιηθεί στο παρελθόν πολύ πιο δυναμικά. Κι εν τέλει, μια κινητοποίηση δικαιολογείται όταν διεκδικεί το νόμιμο και το δίκαιο κι όχι το αντίστροφο».

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Λένε πως για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση πρέπει να φτάσουμε στον πάτο. Ας θεωρήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι πως εδώ είναι ο πάτος για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι ας μπει επιτέλους μια τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου