Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ολυμπιακός-ΑΕΛ (U-20) 3-2

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα Νέων U-20 της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, σε αγώνα για την 30η αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Super League.
Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν το ματς εντυπωσιακά με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο (Τσιρογιάννη στο 5’ και Τσιάρας στο 9’). Tο δεύτερο γκολ προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο Τζιόλης σε ανατροπή του από τον Ρέτζο μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, καθώς ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο αντιπαλός του. Ο Τσιάρας νίκησε τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» Πάντο και έκανε το 0-2. Στο 17' ο Βάντερσον κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους από τον Γκαλίτσιο, το εκτέλεσε ο ίδιος και μείωσε για τον Ολυμπιακό σε 1-2. Ο Διαμαντάκος στο 88' ισοφάρισε σε 2-2 μετά από ασίστ του Βάντερσον. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 95' ο Διαμαντάκος χαρίζοντας στην ομάδα του, ένα ανέλπιστο τρίποντο.

Ολυμπιακός: Πάντος, Πετρόπουλος, Λυκογιάννης, Ρέτζο, Σούλης, Πολυχρονάκης (71’Γκίνος), Πάνουελ, Λεάντρο, Βουτσιώτης (35’Ρουγκάλα), Βάντερσον, Διβανές (54’Διαμαντάκος).

ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Αγγελί (74’Γκαμπέτας), Κοτομπέλι, Μουρουζίτης, Γκαλίτσιος, Τζιόλης (85’Φλέγκας), Κρίτσας, Τσιάρας, Παπαϊωάννου, Τσιρογιάννης, Συκιώτης (55’Ιωαννίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου