Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ


Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες για επαφή της Λάρισας με τον Σερβοέλληνα προπονητή. Απο την ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση αλλα και καμία διάψευση για το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται να αποσπάσουν την υπογραφή συνεργασίας από τον Μπάγεβιτς. Μέχρι στιγμής το όνομά του έχει ακουστεί στο ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης ,της Καβάλας και πλέον της ΑΕΛ.

Κύκλοι του Μπάγεβιτς αναφέρουν πως ο προπονητής δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του καθώς η ζήτηση στο πρόσωπό του με τον καιρό θα με συνέπεια να ανεβαίνει το κασέ του. Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο τα σενάρια που κυκλοφορούν διαρκώς για τον πρώην προπονητή της Ομόνοιας να μην είναι παρα μόνο τεχνάσματα των μάνατζερ για καλύτερες προσφορές.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι ο κύριος Κόουλμαν τον οποίο ο Κώστας Πηλαδάκης τρέφει μεγάλη εμπιστοσύνη. Για αυτό τον λόγο λοιπόν κλείνουμε τα μάτια μας στις φήμες και περιμένουμε την τελική απόφαση της βυσσινή ΠΑΕ. Και ευχόμαστε όλοι να είναι η καλύτερη ώστε να βρεθόυμε ξανά στα γήπεδα της SUPERLEAGUE.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΦΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου