Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«Να βοηθήσω την ΑΕΛ»

Ο Δημήτρης Σωτηρίου επιστρέφει στην Λάρισα και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να επιστρέψει στη Superleague.O 23χρονος πορτιέρο της ΑΕΛ δόθηκε δανεικός στον Εθνικό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να αποκτήσει παιχνίδια στα πόδια του και να πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο το πρόβλημα που προέκυψε με τα δελτία της ομάδας του Πειραιά δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε παραπάνω από 10 παιχνίδια.
Ο δανεισμός του στον Εθνικό ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Σωτηρίου είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Λάρισα και να βοηθήσει την ομάδα την νέα σεζόν προκειμένου να κερδίσει την επάνοδό της στην Superleague, όπως αναφέρει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay».
«Θέλω να γυρίσω στην ομάδα και να τη βοηθήσω να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω. Η Β’ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η θέση της Λάρισας, όμως, δεν είναι εκεί. Στόχος μου είναι του χρόνου να πανηγυρίζω την άνοδο Λάρισας στην πρώτη κατηγορία», ενώ για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Εθνικό σημείωσε: «Ήταν μια άδικη τιμωρία, γιατί εμείς οι παίκτες δεν φταίμε σε τίποτα. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου