Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μπαϊκαρά καιΤριανταφυλλάκο στη λίστα της ΑΕΛ

Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες (28/05) που αναφέρει ότι στη λίστα της Λάρισας βρίσκεται το όνομα του Ντενίζ Μπαϊκαρά. Η διοίκηση της ΑΕΛ δεν έχει προβεί σε πρόταση στον μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού, αλλά υπάρχει σκέψη να τον προσεγγίσει σε περίπτωση που δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου.

Πάντως, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Τουρκίας, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου έχει στα χέρια του πρόταση από την Τοκατσπόρ, ομάδα τρίτης κατηγορίας της πατρίδας του. Εν τω μεταξύ, άπαντες στις τάξεις των Βυσσινί περιμένουν την άφιξη του Κρις Κόουλμαν για να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της Λάρισας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ουαλός προπονητής πιθανότατα θα φτάσει μεθαύριο και θα «τρέξει» σε συνεννόηση με τον Κώστα Πηλαδάκη τις εξελίξεις. Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου θα έχει εκ νέου ραντεβού με τον Δημήτρη Μάρκο, προκειμένου να αναλάβει ο τελευταίος το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ζητάει Τριανταφυλλάκο
Την πόρτα της Αναγέννησης Σερρών χτύπησε η ΑΕΛ για να κάνει δικό της τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Οι διοικούντες τη Λάρισα έχουν ξεκινήσει επαφές με την ομάδα του 20χρονου μεσοεπιθετικού, προκειμένου το φλερτ να καταλήξει σε γάμο.

Oσον αφορά τον ερχομό του Κρις Κόουλμαν, αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας που διανύουμε. Ο πρόεδρος των Βυσσινί, Κώστας Πηλαδάκης, περιμένει τις εισηγήσεις του Ουαλού τεχνικού, με στόχο να «τρέξει» τις εξελίξεις στον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου