Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μένει Ισραήλ ο Αμπουχατζίρα

Ο Σιμόν Αμπουχατζίρα συμφώνησε με τη Λάρισα να παραμείνει στο Ισραήλ και στη Χάποελ Ιρόνι, όπου παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο. Επιστρέφει ο Δημήτρης Σωτηρίου, ενώ κοντά στην επιστροφή είναι και ο Ναΐμ Ααράμπ.
Τον περασμένο Ιανουάριο η Λάρισα παραχώρησε δανεικό τον Σιμόν Αμπουχατζίρα στη Χάποελ Ιρόνι, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί. Ο Ισραηλινός φορ βρήκε τη χρυσή τομή με τους «βυσσινί» και θα παραμείνει στη χώρα του. Έτσι, η θεσσαλική ομάδα απαλλάχτηκε από ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, το οποίο ίσχυε μέχρι το 2013. Άλλωστε, στη Χάποελ είχε καλύτερη παρουσία απ’ ό,τι στην ΑΕΛ, αφού πέτυχε έξι τέρματα σε εννιά συμμετοχές.
Επιστρέφει ο Σωτηρίου, κοντά στην επιστροφή ο Ααράμπ
Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλές παρουσίες του Δημήτρη Σωτηρίου με τη φανέλα του Εθνικού έκαναν τους ανθρώπους του συλλόγου του κάμπου να τον θέλουν πίσω, καθώς πιστεύουν ότι θα είναι αξιόλογη λύση ενόψει της νέας χρονιάς. Έτσι, οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Πειραιά. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στην επιστροφή του στη Λάρισα είναι και ο Μαροκινός στόπερ Ναΐμ Ααράμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου