Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Επιστρέφει στην Σλόβαν ο Μπλάζεκ;

Ως γνωστό η ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2010 ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσει το 50% ,του μέχρι τότε δανεικού από την Σλόβαν Λίμπερετς Γιάν Μπλάζεκ. Η μεταγραφή του Τσέχου στους «βυσσινί» θα ολοκληρωνόταν μετά την καταβολή και της τελευταίας δόσης στην πρώην του ομάδα, καθώς η ΑΕΛ είχε συμφωνήσει με τους Τσέχους να αποπληρώσει το ποσό της μεταγραφής σε δόσεις. Λίγο μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι Τσέχοι της Λίμπερετς ζητούσαν από τον παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα τους καθώς η ΑΕΛ δεν είχε καταβάλει την τελευταία δόση, ως όφειλε.
Πιθανώς σε συνδυασμό με τη δεδομένη κακή , ως εκείνη τη στιγμή αλλά και στην συνέχεια, απόδοση του παίκτη αλλά και τη κακή πορεία της ομάδας η ΑΕΛ να καθυστέρησε επιτηδευμένα την καταβολή της τελευταίας δόσης. Όμως αν και πριν λίγο καιρό υπήρχαν πληροφορίες πως στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό για τον Γιάν Μπλάζεκ και φαινόταν πως η ΑΕΛ είχε καταβάλει την τελευταία δόση κάνοντας έτσι δικό της τον παίκτη, μια δήλωση του προέδρου της Λίμπερετς ανατρέπει τα δεδομένα.
«Η υπόθεση του Μπλάζεκ ήταν τόσο περίπλοκη, που δεν κατέστη  δυνατό να ξετυλιχθεί  μέσα στην άνοιξη. Αλλά ο Γιάν θα είναι πάλι εδώ από τις αρχές Ιουλίου και θα προπονείται πάλι μαζί μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Σλόβαν Λίμπερετς Ζμπίνεκ Στίλλερ στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης των Τσέχων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Σίγουρα, αυτή η δήλωση από την πλευρά του «ισχυρού άντρα» της ομάδας του Λίμπερετς δείχνει να φέρνει τον νεαρό επιθετικό πιο κοντά από ποτέ στον επαναπατρισμό του. Απομένει πλέον να δούμε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ στις δηλώσεις του Ζμπίνεκ Στίλλερ, καθώς λόγω του περασμένου της ώρας δεν κατέστη δυνατό να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τη διοίκηση των «βυσσινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου