Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για τους διαλόγους

Οι διάλογοι που έχουν βγει στην επιφάνεια δικαιώνουν τους ανθρώπους της Λάρισας, που «φώναζαν» για... εχθρική αντιμετώπιση.
Οπως αναφέρεται οι «βυσσινί» αισθάνονται τυχεροί που αναφέρεται το όνομα της ομάδας στους διαλόγους για τα «στημένα» παιχνίδια για τρία ματς στα οποία αδικήθηκαν από τη διαιτησία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στην αγωνιστική περίοδο 2010/2011 συνέβησαν τόσα στην ομάδα μας, που ούτε ένας φανατικός πολέμιός της δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει. Νομοτελειακά, η τύχη κάποτε θα γύριζε στο μέρος μας. Αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά τους εκατοντάδες ύποπτους διαλόγους που έχουν δημοσιευθεί τις τελευταίες ημέρες, θα διαπιστώσει (μεταξύ πολλών άλλων, πιο σημαντικών) το εξής: η ΑΕΛ είναι η πιο τυχερή ομάδα απ' όλες όσες αναφέρονται!
Ναι, είμαστε τυχεροί γιατί όλοι εκείνοι που προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομα της ΑΕΛ σε σκάνδαλα, δεν τα κατάφεραν και θλίβονται γι' αυτό. Με βάση τους διαλόγους, η ΑΕΛ προσπάθησε να «παρανομήσει» σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Κατά διαβολική σύμπτωση τα αποτελέσματα και στους τρεις ήταν αρνητικά για την ομάδα μας, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους «εμπνευστές»!
Η πρώτη στο ματς με την Κέρκυρα, όπου ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ των αντιπάλων μας, οι οποίοι όμως κράτησαν τη νίκη (1-0), καθώς ακυρώθηκε ως οσφάιντ γκολ του Ταυλαρίδη στην εκπνοή. Στη δεύτερη περίπτωση ο Άρης «είχε αποφασίσει να δώσει» τον αγώνα στην ΑΕΛ, όμως το μόνο που καταφέραμε ήταν να ισοφαρίσουμε στο 92'!
Τρίτη διαβολική σύμπτωση, ο συσχετισμός της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη, δηλαδή την ομάδα που «πάγωσε» το AEL FC Arena όταν ισοφάρισε (3-3) στο 93'. Όλα αυτά τα αποτελέσματα καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την τελική βαθμολογική μας θέση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη! Διότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιοι που θα ένιωθαν απέραντη ικανοποίηση αν κατάφερναν, με κάποιο μαγικό τρόπο, να μετατρέψουν την ΑΕΛ σε κομμάτι του διεφθαρμένου σκηνικού τους.
Υ.Γ. Πόσο άτυχοι είμαστε, συνάμα, που οι παρακολουθήσεις ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011. Τότε που η ΑΕΛ βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με 11 βαθμούς και ελάχιστες ελπίδες. Τότε που ήδη είχαν διαπραχθεί πρωτοφανή αίσχη σε βάρος της...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου