Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Μεσαίωνας στη καρδιά του 2011

Το απόλυτο σκοτάδι. Σε μια εποχή αλματώδους τεχνολογικής και πολιτιστικής εξέλιξης
ερχόμαστε αντιμέτωποι με χαμένες συνειδήσεις , αξίες και ιδεολογίες.
Πολιτικοί αδιάφοροι και ¨αδιάφθοροι¨, παράγοντες κατευθυνόμενοι πολίτες θύματα της πολυσυζητημένης ¨νέας εποχής¨, όργανα και θεσμοί πλήρως παραγκωνισμένοι από την επέλαση της δήθεν ¨δημοκρατικής ¨ λαίλαπας.
Μέσα στην καθημερινή μας παραζάλη από τα διαρκή και αλλεπάλληλα απάνθρωπα χτυπήματα των μέτρων και των μεσοπρόθεσμων έρχεται να προστεθεί και το νέο πείραμα της χειραγώγησης των οργανωμένων και επίσημων συνδέσμων των ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου με το σαθρό επιχείρημα της δήθεν εγκληματικής δράσης τους. Στο σημείο αυτό αναρωτιόμαστε ποιο και που είναι το έγκλημα;
Είναι έγκλημα ν' αγαπάς , να πιστεύεις και να ακολουθείς την ομάδα της καρδιάς σου; Είναι έγκλημα να αισθάνεσαι την ανάγκη του συνέρχεσθαι και συναποφασίζειν για να προάγεις πολιτισμό εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων δίνοντας πνοή και φίλαθλο αγωνιστικό πνεύμα στην ομάδα σου? Είναι έγκλημα κάποιοι άνθρωποι-φίλαθλοι να συγκροτούν ομάδες-συνδέσμους και να αναπτύσσουν μεταξύ τους φιλικές σχέσεις , ανταλλαγή απόψεων και ιδεών;
Τελικά για κάποιους μάλλον όλα αυτά είναι τεράστια εγκλήματα , γιατί μας θέλουν φοβισμένους , απομονωμένους , φιμωμένους , άχρωμους, άοσμους άγευστους , σε όλες τις εκφάνσεις του καθημερινού μας βίου. Ας διαθέσουν όμως λίγο από τον ¨πολύτιμο χρόνο τους¨ να μελετήσουν ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος για ν' αντιληφθούν ότι τέτοιου είδους πειράματα δε στέφθηκαν ποτέ με επιτυχία διότι ο άνθρωπος είναι προικισμένος με συναίσθημα και διαθέτει ανεξάντλητα αποθέματα αντοχής και αγωνιστικότητας και ας καταλάβουν ότι δε θυσιάζονται οι αξίες και οι ελευθερίες κανενός από εμάς σε βωμούς απανθρωπιάς και αισχρού κέρδους.
Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι οι ¨έχοντες και κατέχοντες¨ αξιώματα και καλές ¨παραγωγικές¨ θεσούλες ότι η ¨δημοκρατική¨ τους τρομοκρατία δε θα βρει πρόσφορο έδαφος .
Κάποιοι προσπαθούν να καταρρακώσουν το ηθικό μας κάνοντας απαράδεκτες γελοίες ψηφοφορίες για το μέλλον των ομάδων και του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυταπατώνται πιστεύοντας ότι αφαιρούν τη λάμψη και το πολύτιμο στέμμα που κερδήθηκε με κόπο κα θυσίες όλα αυτά τα χρόνια της Βασίλισσας του κάμπου , της αγαπημένης μας ΑΕΛ.
Δυστυχώς όμως γι' αυτούς η Βασίλισσα δεν είναι γυμνή , η αυθεντικότητα , η λάμψη , το ήθος και η καθαρότητα της πορείας της είναι αυτονόητα και δεδομένα. Κύπελλα , πρωταθλήματα , διακρίσεις κερδισμένα με αίμα και σπαθί. Ο δρόμος της κακοτράχαλος, στρωμένος με αγκάθια , το υπέροχο κορμί της γεμάτο με πληγές που κάποιοι της το προκάλεσαν χωρίς όμως να υπολογίζουν ότι μια Βασίλισσα δεν αγκομαχά και δε σκύβει το κεφάλι ποτέ.
Ακόμη και όταν απέκτησε το δικό της παλάτι κάποιοι παράφρονες έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ¨Μαντριγαλ¨ πιστεύοντας ότι θα εξευτελίσουν την ίδια και τον πιστό ¨υπηρέτη¨ πρόεδρο της, που τόλμησε να κατασκευάσει το δικό μας σπίτι της δικής μας ΑΕΛ. Μάλλον είναι έγκλημα και αυτό ?!!!!! Έγκλημα επίσης είναι ότι η Βασίλισσα και ο πρόεδρος της διαθέτουν υπέροχους φιλάθλους που δεν εγκατέλειψαν ποτέ στα 47 χρόνια πορείας της ομάδας και πάντα δίνουν παλμό ζωντάνια και αγάπη όπου βρεθούν στο θαύμα που λέγεται ΑΕΛ?!!!!
Τελικά είναι κακούργημα να είσαι Βασίλισσα γιατί γεννήθηκες για να είσαι, να έχεις δικό σου παλάτι, και φανταστικούς "υπηκόους" που σε λατρεύουν με το δικό τους ξεχωριστό - μοναδικό τρόπο . Πρέπει να τιμωρηθείς για όλα αυτά!!!!!
Μπορείτε να μας τιμωρήσετε μ' όποιον τρόπο επινοήσετε να ξέρετε όμως ότι ψυχή δε θ' αφαιρέσετε και δε θα ξεριζώσετε τη λατρεία , την ιδέα.
Δε μπορείτε να μολύνετε τις αγνές ψυχές του υπέροχου Βυσσινί Κόσμου.
Συνεχίζουμε δίπλα στη Βασίλισσα ΑΕΛ κρατώντας της το χέρι σε όποια κατηγορία η γήπεδο αγωνίζεται. Γιατί οι Βυσσινί καρδιές χτυπούν τόσο δυνατά που δε σας επιτρέπετε να κάνετε πως δεν ακούτε δε βλέπετε και δε νιώθετε. Η Βυσσινί Θύελλα σάρωσε κάποτε στο μακρινό '88 το θυμάστε η μήπως όχι; Έγκλημα και αυτό; !!!!!
Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο και σαφέστατο :
Έχουν γνώση οι φύλακες !!!!!!!!!!!
Η ΑΕΛ Βασίλισσα ζει και συνεχίζει!!!
Ο Βυσσινί Λαός της είναι πάρων παντού και πάντα!!!!
ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου