Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Ηθική δικαίωση για ΑΕΛ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιώργος Μανταίος μίλησε στο gazzetta.gr και είπε για τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας που σημαίνει αυτομάτως την παραμονή της ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα.
«Για μας ήταν ηθική δικαίωση. Δεν πανηγυρίζουμε με το δράμα άλλων ομάδων, αλλά οι αποφάσεις αυτές είναι ένα σαφές μήνυμα αλλαγής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προάγγελος της κάθαρσης που θέλουν και επιζητούν οι υγιείς φίλαθλοι. Αλλωστε η ΑΕΛ ήταν το άμεσο θύμα όλης αυτής της ιστορίας με τα στημένα και για μας αποτελεί ηθική δικαίωση».
Για τη ΑΕΛ είναι το τέλος του δρόμου ή η αρχή;
«Εμείς το λέγαμε καιρό, είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις του Προέδρου Κώστα Πηλαδάκη. Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι επήλθε η κάθαρση αλλά ότι ξεκίνησε. Σε καμία περίπτωση δεν λύθηκε το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την τιμωρία δύο ομάδων. Πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα και η εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας».
Περιμένατε μια τέτοια απόφαση ή φτάσατε κάποια στιγμή στο σημείο να θεωρήσετε ότι όλα θα συγκαλυφθούν;
«Είναι ένα ενθαρρυντικό σημείο γραφής, ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα, αλλά όπως είπα και πριν δεν φτάνει αυτό. Εμείς κάποια στιγμή φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι δεν έχουμε θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα σε αυτό το βρώμικο κύκλωμα με τις σκοτεινές φυγούρες. Τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε πιο αισιόδοξοι».
Η ΑΕΛ, όμως, ξεκίνησε τον προγραμματισμό της για την FootballLeague και ξαφνικά βρίσκεται ξανά στην SuperLeague. Θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε;
«Ο σχεδιασμός μας ήταν διπολικός, δηλαδή ξεκινήσαμε έχοντας στο μυαλό μας ότι θα παίξουμε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά υπήρχε και το PlanB. Πλέον εάν οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις μετά και τις ενδεχόμενες εφέσεις που θα υπάρξουν, τότε θα στραφούμε στο PlanB».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου