Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο Γκονζάλες και οι υπόλοιποι...

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται για την ομάδα της Λάρισας. Έτσι μετά τη σχεδόν «τελειωμένη» υπόθεση του έμπειρου επιθετικού Γιώργου Σαϊτιώτη (αναμένεται να ανακοινωθεί), ακόμα ένας ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τους «βυσσινοί». Ο λόγος για τον Ισπανό μέσο Τόνι Γκονζάλες.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, την περασμένη χρονιά ήταν παίκτης της Δόξας Δράμας έχοντας πολύ καλή απόδοση. Το συμβόλαιο του έληξε στις 30/06 και έτσι έμεινε ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Ισπανού αποτελεί και αυτή εισήγηση του νέου τεχνικού της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, καθώς εκτίμησε ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του και αναμένεται και αυτός να ανακοινωθεί σύντομα.

Από την άλλη μεριά, παράταση έχει πάρει η περίπτωση του Μπόα Μόρτε. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου έχει έρθει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον κ. Πηλαδάκη, ωστόσο ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο «τρέναραν» το ραντεβού.

Από τη μεριά του ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Γουέστ Χαμ και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του για να πληροφορηθεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου