Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα ΑΕΛ και Σέρρες

Την απόφαση να αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει πήραν Λάρισα και Πανσερραϊκός, υπό και την απειλή της ΕΠΟ να υποβιβάσει τις δύο ομάδες στη Football League 2 αν επιμείνουν στην προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια.

Οι δύο σύλλογοι στη σημερινή εκδίκαση της προσφυγής τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο (ζητούσαν υποβιβασμό μέσω κατάληψης 16ης θέσης για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, ώστε να παραμείνουν εκείνοι στη μεγάλη κατηγορία) ζήτησαν αναβολή, καθώς υπήρχε ένα νομικό λάθος στο δικόγραφο. Το αίτημά τους απορρίφθηκε και για το λόγο αυτό παραιτήθηκαν από το δικόγραφο, αλλά την άλλη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθουν με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο έχοντας κάνει την απαραίτητη διόρθωση.

Στο μεταξύ, εκδικάζεται και η προσφυγή του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ο «Γηραιός» ζητεί να του επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή για πρόστιμο και να αναιρεθεί η απόφαση για υποβιβασμό του για την πλαστή φορολογική ενημερότητα που είχε προσκομίσει. Ο δικηγόρος του συλλόγου, είπε πως «…η πλαστογραφία έγινε από τον Γιάννη Τάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη και το έκανε αυτοβούλως για να κάνει μεταγραφές». Εξάλλου, το δικαστήριο απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση που ήθελε να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, ομάδα που είχε επωφεληθεί από την απόφαση για υποβιβασμό του Ηρακλή και παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου