Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

«Ανήκουμε στη Super League»

Λίγες ώρες μετά το φιλικό με τον Πανσερραϊκό, όπου ο κόσμος της ΑΕΛ έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ο Παναγιώτης Κατσιαρός μιλάει στο gazzetta.gr εκφράζοντας την πίκρα του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τα όσα έχει υποστεί η Λάρισα.
Εντυπωσιακή εμφάνιση στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, εμφάνιση ομάδας Super league μπορεί να πει κάποιος...

Είμαστε πανέτοιμοι γιατί εμείς όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμασταν με το σκεπτικό ότι μπορεί να αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πού θα αγωνιστούμε και για αυτό θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα καλό ματς για την ομάδα κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο που είναι μαζί μας στον δικαστικό αγώνα. Το σκορ δεν λέει τίποτα, ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε νέα ομάδα με νέο προπονητή και εμεις οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά μας απερίσπαστοι από το τι συμβαίνει. 
Υπάρχει το ενδεχόμενο τελικά η ομάδα να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία...

Αν τελικά η ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει την άνοδο και αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Football league τότε θα κάνουμε τα πάντα να ανέβουμε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού όλοι θα βλέπουν με δέος τη Λάρισα και όλοι θα θέλουν να την κερδίσουν και για αυτό θα πρέπει να δώσουμε τη διπλάσια προσοχή.

Ο κόσμος παρά τον υποβιβασμό συνεχίζει να στηρίζει και να δείχνει την αγάπη του προς την ομάδα

Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει αποδείξει ότι διαφορετικός από τους άλλους. Βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας και παρότι αποδείχτηκε ότι η ομάδα αδικήθηκε, αυτός ήταν ακόμα πιο κοντά σε μας. Είμαστε πλέον πιο συσπειρωμένοι είτε η ομάδα αγωνιστεί στη Football league είτε στη Super league.

Για τα γεγονότα με τα στημένα ποια είναι η άποψή σου;

Τι να πω; Πραγματικά πιστεύω ότι δεν θέλουν τη Λάρισα στα μεγάλα σαλόνια, κάτι τους ενοχλεί. Νιώθω οτι δεν μας θέλουν και μας έχουν βάλει στο μάτι.

Το χειρότερο είναι ότι άνθρωποι με όραμα, όπως ο Κώστας Πηλαδάκης, δείχνουν να «ξενερώνουν» με όλα αυτά που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Πράγματι αυτό είναι το χειρότερο. Αντί να παρακαλάνε να μπαίνουν στο ποδόσφαιρο άνθρωποι τίμιοι και με οράματα όπως ο πρόεδρός μας και να τους κρατάνε, με τις πράξεις τους όχι μόνο καταφέρνουν και τους διώχνουν, αλλά δίνουν την ευκαιρία σε άλλους επιχειρηματίες που δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.  

Το καλοκαίρι αυτό θα πρέπει να ήταν από τα πιο δύσκολα για εσάς τους ποδοσφαιριστές της Λάρισας, αφού δεν γνωρίζατε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα

Ναι, πράγματι αυτό πρέπει να σκεφτούν όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολύς κόσμος που δουλεύει και υποστηρίζει την ομάδα και θα πρέπει να δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου