Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕΛ - ΑΡΗΣ 1-2 (Τελικό)

Πετυχημένα πέρασε ο Άρης από τον… κάμπο, επικρατώντας της Λάρισας με 2-1, κάνοντας ξεκάθαρο ότι η αντεπίθεση των «κίτρινων» έχει ήδη ξεκινήσει.
Μετά το κακό ξεκίνημα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ο Άρης προσθέτει και δεύτερη νίκη στο… σακούλι, έστω και σε ανεπίσημα ματς (ελέω της κατάστασης στο ελληνικό πρωτάθλημα).
Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν νωθρά στο γήπεδο, με τους «βυσσινί» να έχουν τον έλεγχο της μπάλας και να δημιουργούν φάσεις από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Άρης ανέβασε στροφές μετά το πρώτο τέταρτο, με τον Νέτο, ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ στην προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί μια ασυνεννοησία στην περιοχή της ΑΕΛ και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, ενώ και η Λάρισα παρουσιάστηκε αρκετά έτοιμη και ανταγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 41’ ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Καπετάνου, εκτέλεσε τον Μιχαηλίδη κάνοντας το 0-1 στο AEL FC ARENA.
H έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε πάλι τον Άρη να μην μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί από τη Λάρισα με τον Πλιάγκα, ο οποίος στο 49’ με ένα δυνατό δεξί σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Από την ισοφάριση, οι «κίτρινοι» άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους κι έπειτα από δέκα λεπτά, ο Σολτάνι ήρθε να σφραγίσει τη νίκη του Άρη στο 59’.
Οι «βυσσινί» έκαναν μια αρκετά καλή εμφάνιση στην έδρα τους, προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν εκ νέου, ωστόσο η εμπειρία φάνηκε μέσα στο γήπεδο με τον Άρη να προσθέτει ακόμα μία νίκη στο ιστορικό του, δείχνοντας ότι οι «κίτρινοι» του Σάκη Τσιώλη έχουν ξεκινήσει να «ζεσταίνουν τις μηχανές» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Λάρισα: Μιχαηλίδης (62’ Σωτηρίου), Κάλι, Αραάμπ, Βενετίδης (62’ Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας (46’ Τσιμπάμπα), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79’ Καρανίκας), Ζεκίνια.
Αρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (79’ Κατίδης), Μίσελ (84’ Γιαννίτσης), Ντίκο, Λαζαρίδης, Πρίττας (59’ Παπαστεριανός) , Τόχα (75’Αγγελούδης), Νέτο (70’ Γιαννιώτας), Καπετάνος (59’ Βράνιες), Καστίγιο (68’Αγτζίδης), Σολτάνι (64’ Καζναφέρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου