Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μπορούσε και καλύτερα…

Με γκολ του Πορτογάλου Ζεκίνια στο 71’ η ΑΕΛ επικράτησε της ΑΕΛΚ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο AEL FC ARENA.
Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, παρόλα αυτά η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ήταν ανώτερη και κατάφερε να πετύχει και γκολ αλλά και να χάσει κάποιες καλές ευκαιρίες.
Δύο αναγκαστικές αλλαγές πραγματοποίησε η ΑΕΛ (Σιατραβάνης, Γκονζάλες) στο πρώτο ημίχρονο. Ο νεαρός έχει ένα τράβηγμα, ενώ ο Ισπανός ένιωσε κάποια ενόχληση στο πρόβλημα που είχε το τελευταίο διάστημα.
Ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα και απέδωσε – εν πολλοίς – την εμφάνιση στην ψυχολογική κούραση από την προετοιμασία των 9 εβδομάδων με τα 10 φιλικά παιχνίδια και χωρίς επίσημο αγώνα. Έσπευσε να διευκρινίσει, ωστόσο, ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του συνολικά από το ξεκίνημα του Ιουλίου μέχρι σήμερα.
ΑΕΛ: Μιχαηλίδης (46’ Σωτηρίου), Καλί (88’ Ααράμπ), Ταλ, Παπαγεωργίου (87’ Καρανίκας), Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε (78’ Ιγκλέσιας), Νεμπεγλέρας (78’ Χατζής), Χασομέρης, Σιατραβάνης (38’ Τσιμπάμπα), Πλιάγκας (65’ Καραχάλιος), Γκονζάλεζ (20’ Ζεκίνια).
ΑΕΛ Καλλονής: Πουρής, Γάλας (75’ Παές), Καρακώστας, Τραορέ (86’ Χατζόπουλος), Θυμιόπουλος, Μαρσέλο (90’ Ντάπος), Κριπιντήρης, Λεοζίνιο (75’ Βλαστέλλης), Μάρκος Ντος Άντος (56’ Μανούσος), Τριανταφύλλου (56’ Σκάγκλια), Ταραχούλσκι (80’ Μακρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου