Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη για τον Παναγιώτη…

Βραδιά συγκίνησης και έντονων συναισθημάτων η αποψινή στο AEL FC ARENA, όπου η ΑΕΛ και ο κόσμος της τίμησαν τη μνήμη ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστού, ξεχωριστού ανθρώπου και σπάνιου φίλου, του Παναγιώτη Μπαχράμη. Μέσα σε κλίμα έντονης φόρτισης σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ χειροκρότησε ξανά ένα από τα πλέον επίλεκτα μέλη του κλαμπ του παραδείσου.

Παρόντες ήταν η σύζυγός του Έφη, η μητέρα του Σταματούλα και ο θείος του Παναγιώτη, Νικόλαος Μπελίτσος, οι οποίοι παρέλαβαν από τον πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη και τον αρχηγό Στέλιο Βενετίδη μια μπάλα και μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών, ενώ το συγκινητικό βίντεο που έπαιζε στα μάτριξ θύμιζε το νούμερο 33 που έφυγε από κοντά μας, αλλά θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές μας στη μνήμη όλων μας. Τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ Monsters, του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ, του Συλλόγου Φίλων ΑΕΛ Βυσσινόκηπος, του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων ΑΕΛ, της Λέσχης Φίλων ΑΕΛ και του Συνδέσμου Γυναικών Φιλάθλων ΑΕΛ Αμαζόνες.
Για την ιστορία η ΑΕΛ κέρδισε τον Ατρόμητο 2-1 πραγματοποιώντας ακόμη μια θετική εμφάνιση. Ο Επστάιν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 18’, ενώ ο Σαϊτιώτης ισοφάρισε με πέναλτι στο 22’. Το 2-1 έκανε στο 47’ ο Χασομέρης μετά από εξαιρετική συνεργασία Νεμπεγλέρα-Πλιάγκα και σουτ του τελευταίου. Η ΑΕΛ έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ (κυρίως με τον Σιατραβάνη) και να δώσει πανηγυρικό τόνο σε ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά βράδυ.
 
ΑΕΛ: Μιχαηλίδης (46΄Σωτηρίου), Παπαγεωργίου, Βενετίδης (67΄Κατσιαρός), Καλί, Ταλ (46΄Κολοβέτσιος), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (73΄Χατζής), Χασομέρης (71΄Ρομέου), Σιατραβάνης (88΄Καραχάλιος), Σαϊτιώτης (57΄Ζεκίνια), Γκονζάλες (20' λ.τ. Πλιάγκας).
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (46΄Ράντμαν), Επστάιν (46΄Μπρίτο), Γιαννούλης (77΄Αργυρός), Γκαρσία (57΄Δημούτσος), Μακρής (46΄Καντούτσης), Φυτανίδης, Τάτος (77΄Λιμνιός), Μήτρογλου (71΄Αναστασάκος), Μπέλιτς (63΄Καραμάνος), Τόμας, Αθανασίου (46΄Σφακιανάκης).
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου