Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κόουλμαν: «Χολιγουντιανό σενάριο…»

Προβληματισμένος απ’ όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες παρουσιάστηκε ο Κρις Κόουλμαν.

Ο Ουαλός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι της Λάρισας σε μία πολύ περίεργη συγκυρία καθώς… φτάνουμε στον Οκτώβρη και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την κατηγορία που θα αγωνίζονται οι «βυσσινί» αυτή τη σεζόν, δήλωσε πως «όσα συμβαίνουν μοιάζουν με σενάριο του Χόλιγουντ. Αν υπάρχει δικαιοσύνη, η ΑΕΛ πρέπει να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα».

Ο προπονητής της ΑΕΛ, μίλησε μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, όπου η ομάδα του επικράτησε με σκορ 1-0.

«Φυσικά και εμείς θέλουμε να αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκα. Ήδη έχουμε 3 μήνες που κάνουμε προετοιμασία και αυτό είναι πραγματικά γελοίο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι διαφορετικό αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή. Βλέπουμε πως αυτό το διάστημα έχει επιφέρει κούραση ψυχολογική όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους φιλάθλους μας και αυτό που θέλουμε είναι να μάθουμε σύντομα που θα παίξουμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφορικά με τον φιλικό αγώνα, είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλή κυκλοφορία και σωστές πάσες. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, έστω και αν κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έπαιξε αμυντικά και είχε πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα. Στην επανάληψη ήμασταν αργοί, κρατούσαμε την μπάλα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε και δεν είχαμε καλές επιλογές. Μπορώ να πω ότι σήμερα παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου