Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μία νίκη και μία ήττα για Α.Ε.Λ.



Σπουδαίο ματς διεξήχθη στο ανακατασκευασμένο γήπεδο Αμπελοκήπων, όπου οι «μικροί» Παίδες της Α.Ε.Λ. (γεννηθέντες το 1998) αντιμετώπισαν τους σκληροτράχηλους Αμπελόκηπους και γνώρισαν την ήττα με σκορ 5-4 μετά από ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι στο οποίο δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία.
Δίχως να πτοηθούν από την ηλικιακή και σωματική διαφορά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, οι παίκτες της Α.Ε.Λ. (-δικαιολογημένα απόντος του προπονητή τους Κ. Παπαρίζου- κοουτσαρίστηκαν από το Γιάννη Βασιλείου) απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και επέδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα απέναντι σε έναν αντίπαλο αποφασισμένο να πάρει τη νίκη στα αγωνιστικά εγκαίνια του «νέου» του γηπέδου. Αναμφισβήτητα οι μικροί μας άσοι κέρδισαν πολλές εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Για την Α.Ε.Λ.1998 αγωνίστηκαν οι Μπουρονίκος, Μακρής, Μούσιος, Μεμάι, Καλόγηρος, Μπόντε, Παπαγεωργίου, Βαγενάς, Τσέλας, Τσουμακίδης, Αστ. Λέτσιος καθώς και οι Τσιούτσιας, Τριανταφύλλου, Πατσούρας, Λέτσιος, Χατζηγρηγορίου, Καλτέκης, Αλεξίου, Μητρουλιάς, Καραγεώργος και Χλωρός. Τα τέρματα για την ομάδα μας σημείωσαν οι Τσέλας (2), Μακρής και Χατζηγρηγορίου.
Συνοδοί αποστολής οι Αντώνης Γραβάνης και Αθανάσιος Ολύμπιος.
Αντιθέτως, εύκολο έργο είχαν οι «μεγάλοι» (γεννηθέντες το 1997) Παίδες που συνέτριψαν την Ανθούπολη με σκορ 12-0 μετά από μια άνιση αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γηπ. Μητσιμπόνας Β’. Για την Α.Ε.Λ.1997 του Νίκου Βλαχούλη αγωνίστηκαν οι Ζησόπουλος, Ν. Κανταρίνος, Τσιάτας, Μηνάς, Παπακωνσταντίνου, Μαγγίνης, Καραούλης, Τζουμάκης, Ντάλλας, Καλφούντζος, Γκιουρσάνης, ενώ στο β’ ημίχρονο μπήκαν ως αλλαγή οι Αναστασίου, Μπέτσιος, Παπαβασιλείου, Γαρυφαλλόπουλος, Δραγατσίκης, Σιακέι, Μπαρούτας και Μπλούφας. Σκόρερ χρίστηκαν οι Μαγγίνης (3), Σιακέι (2), Μπαρούτας (2), Παπακωνσταντίνου, Παπαβασιλείου, Γαρυφαλλόπουλος, Μηνάς, και ο αρχηγός χθες Ντάλλας.
Την αποστολή συνόδευσαν οι Νίκος Λυντέρης και Γιάννης Κουτόβας.
Εξάλλου σε φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας «Νίκη-Μιχαήλ» οι Α.Ε.Λ.2000 ηττήθηκαν με σκορ 2-1, ενώ οι γεννηθέντες το 2002 επικράτησαν άνετα με σκορ 6-1. Τις ομάδες του προπονητή μας Κώστα Τσότσου συνόδευσε εκ μέρους του Σωματείου η κ. Στέλλα Σταματάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου