Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Δε μας θέλουν στη Σούπερ Λίγκα»

Στη Β εθνική όλα δείχνουν ότι θα παίζει η ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα να πάρουν τις θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας που εμπλέκονταν σε στημένα παιχνίδια ο Λεβαδειακός με τη Δόξα Δράμας παρά τη γνωμάτευση και συνταγματολόγου που είχε η Λαρισινή ομάδα.
Οι «βυσσινί» πρόσβαλλαν χθες την απόφαση στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ που είναι το τελευταίο ένδικο μέσο αλλά με πιθανότητες δικαίωσης μικρές καθώς είναι η ίδια επιτροπή που αθώωσε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι το κλίμα για την ΑΕΛ δεν είναι καλό αλλά η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να κάνει τα συγκεκριμένα όργανα να εκτεθούν για μια ακόμα φορά.
Η εκδίκαση θα γίνει την Πέμπτη η την Παρασκευή που σημαίνει ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΛ θα αρχίσουν στις 6 η τις 13 Νοεμβρίου.
Η προχθεσινή απόφαση των επτά ομάδων της Σούπερ Λίγκα έκανε έξω φρενών τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη που μιλώντας αργά χθες το βράδυ στην «Ελευθερία» δήλωσε τα εξής: «Δε μας θέλουν στη Σούπερ Λίγκα γιατί γνωρίζουν ότι η ΑΕΛ θα είναι ανταγωνιστική περισσότερο από όλους τους άλλους. Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να παίζει ο Λεβαδειακός που η ΟΥΕΦΑ έβγαλε το παιχνίδι με την Ηλιούπολη διεφθαρμένο και η πειθαρχική επιτροπή της Β εθνικής απέδωσε την ανατροπή του αποτελέσματος στον ...άνεμο»
Και συνέχισε: «Ας μας πούνε κάποιες ομάδες αν πληρούν τις προϋποθέσεις να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα. Αυτός ο χώρος δεν είναι για μας αλλά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την κάθαρση του. Δεν μπορεί να δέχονται τις 18 ομάδες τρεις μέρες νωρίτερα και μετά να ανατρέπουν την απόφαση. Το ωραίο είναι ότι οι ομάδες φώναζαν για κάποια λεφτά που θα έχαναν αν γινόταν η αύξηση των ομάδων αλλά αυτά τα λεφτά τα έφερα εγώ ως πρόεδρος τη Σούπερ Λίγκα όταν πέτυχα την κεντρική διαχείριση. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια είτε τους αρέσει είτε όχι».
Στο μεταξύ ο Κ. Πηλαδάκης σχετικά με τον αγώνα της κάθαρσης είπε στην «Ελευθερία»: «Μόνο ο Γερουλάνος πάλεψε για την κάθαρση αλλά όταν βγήκαν οι ποινές για Μπέο και Ψωμιάδη τότε σταμάτησε και κάποιοι βρήκαν αφορμή για να δράσουν πάλι...Το σύστημα είναι πολύ δυνατό.»
Τέλος σχετικά με την οικονομική ζημιά που θα φέρει στην ΑΕΛ η πτώση στη Β εθνική κατηγορία ο κ. Πηλαδάκης τόνισε ότι επί οκτώ χρόνια που είναι στην ΑΕΛ πάντα στο τέλος με εξαίρεση μια χρονιά έβαζε λεφτά από την τσέπη του.
Πηγή: Ελευθερία
Του Σωτ.Κέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου