Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Επιστροφή με απουσίες

Επέστρεψαν στα Δένδρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ τη Δευτέρα το απόγευμα με το μυαλό τους να είναι στο που θα αγωνιστεί η ομάδα της νέα χρονιά. Ο χρόνος περνάει και ακόμη δεν γνωρίζει κανείς τίποτα με βεβαιότητα. Η ΑΕΛ συμπληρώνει τρεις μήνες προετοιμασίας και όλα αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα.
Μέχρι σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή κάποιου φιλικού παιχνιδιού για τη τρέχουσα εβδομάδα (ίσως με Πανσερραϊκό).
Τώρα στο αγωνιστικό μέρος τα νέα ήταν ευχάριστα μιας και οι Σαϊτιώτης, Παπαγεωργίου και Αραμπατζής ακολούθησαν το ομαδικό πρόγραμμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ρομέου, Φαλάγγας, Κολοβέτσιος, αλλά και ο Χασομέρης.
Απόντες ήταν ο τραυματίας Πρίφτης και ο νεαρός Γκαλίτσιος που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ψύξης, αλλά και οι Ταλ, Ααράμπ, Τσιμπάμπα και Σεσίνια που έχουν εξασφαλίσει μία ακόμη ημέρα άδεια για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Τέλος άδεια είχαν και οι Ζεκίνια και Μπόα Μόρτε. Ο  δεύτερος έλειπε στην Αθήνα και συγκεκριμένα ήταν στην πρεσβεία της χώρας του για να επικυρώσει κάποια απαραίτητα έγγραφα. Αξίζει δε να τονίσουμε πως και οι δύο βρέθηκαν στα Δένδρα με την ολοκλήρωση της προπόνησης και έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου