Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πηλαδάκης: «Δεν τηρήθηκε ο νόμος»

Εκνευρισμένος και απογοητευμένος από την απόφαση της Super League για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας, εμφανίστηκε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Onsports ο Κώστας Πηλαδάκης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, υποστήριξε πως η απόφαση της διοργανώτριας αρχής της πρώτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας δεν συνάδει με το σωστό και το δίκιο, καθώς οι αποφάσεις και οι γνωμοδοτήσεις της UEFA είναι πάνω από αυτές του ελληνικού ΚΑΠ. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών, υποστήριξε πως είναι κουρασμένος από τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, ενώ ανέφερε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει.
«Η απόφαση της Super League, κατά τη δική μας εκτίμηση, δεν συνάδει με το σωστό και το δίκιο, καθώς το άρθρο 5 του ΚΑΠ αναφέρει πως οι αποφάσεις και οι γνωμοδοτήσεις της UEFA υπερτερούν των ελληνικών. Είναι ξεκάθαρο πως δεν τηρήθηκε ο νόμος», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Πηλαδάκη και συνέχισε:
«Είναι πιθανό, γιατί πλέον έχω κουραστεί από τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες 4 μέρες, εγώ και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, επειδή έχουμε περηφάνια να αγωνιστούμε κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League και να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις από τις 7 ΠΑΕ που ψήφισαν κατά. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ομοφωνία, ωστόσο λόγω μικροπολιτικών συμφερόντων άλλαξαν την απόφασή τους. Με αυτή την τακτική, το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάει μπροστά».
Όσον αφορά για τις επόμενες κινήσεις του ίδιου και της ΠΑΕ ΑΕΛ, υποστήριξε: «Παίζει ρόλο ποια είναι η στόχευση του καθενός. Τις τελευταίες 4 μέρες έγιναν πράγματα τα οποία είναι κωμικά στοιχεία και δεν έχω τη διάθεση να το συνεχίσω. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν άδειες. Έχουμε υπέρ μας 300 δεδικασμένα και επικαλούνται… κάποιο ΚΑΠ, τη στιγμή που η UEFA αναφέρει πως οι αποφάσεις και οι γνωμοδοτήσεις είναι πάνω από οποιοδήποτε αρμόδιο όργανο».
Τέλος, ερωτηθείς αν υπάρχει σκέψη να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, απάντησε: «Αυτό έχει περάσει από το μυαλό μου, όμως, δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω από το ποδόσφαιρο. Πριν από λίγους μήνες, έκανα μία επένδυση, σε συνεργασία με την Τράπεζα, που με εμπιστεύτηκε και δημιουργήσαμε το νέο γήπεδο της ομάδας. Από το 2004, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, δεν έχει γίνει καμία ανάλογη επένδυση. Όλα ήταν κρατικά».
Πηγή: onsports.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου