Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Γίνετε νικητές, γίνετε ΑΕΛ…ΤΩΡΑ!

Σε ανακοίνωση προχώρησαν οι MONSTERS για την χθεσινή κακή εμφάνιση της ΑΕΛ, αλλά δίνουν το έναυσμα στους παίχτες για να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών, και τονίζουν πως πάντα θα είναι δίπλα τους.
Η σχετική ανακοίνωση
Με στραβοπάτημα μπήκε η ΑΕΛ στις υποχρεώσεις της Football League. Οι βυσσινί παρουσιάστηκαν με πολλά ελαττώματα απέναντι σ’έναν αδύναμο αντίπαλο που αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με 10 παίχτες. Παρά την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που απάντησε με τον όγκο του στην ύπουλη υπονόμευση της ΑΕΛ από Λίγδα και ΕΠΟ και τη συνεχή συμπαράσταση με συνθήματα και τραγούδια, η ομάδα άργησε σχεδόν ένα ημίχρονο να μπει στον αγώνα, συνέχισε μέχρι το τέλος να κυνηγά ανορθόδοξα το γκολ και είχε σαν χειρότερους παίχτες τα «βαριά» της συμβόλαια με επικεφαλής τον Μπόα Μόρτε που αναδείχθηκε πρωταθλητής λαθών. Ακόμα κι όταν δόθηκαν οι ευκαιρίες, το άγχος, η λάθος εκτίμηση ή ο ατομισμός κλώτσησαν μακριά την πιθανότητα να ανοίξει το σκορ.
Παρά τη μεγάλη σε χρονική διάρκεια ταλαιπωρία των παικτών, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο αντίπαλος ήρθε ουσιαστικά χωρίς προπονητή και με μεγάλα προβλήματα και μας αντιμετώπισε-έστω ταμπουρωμένος στην άμυνα- με παίκτη λιγότερο. Αυτά που θεωρητικά υποστηρίζουμε πρέπει να μεταφραστούν στο χορτάρι από την πρώτη στιγμή, γιατί είμαστε η ΑΕΛ, δεν ανήκουμε σε αυτό το χώρο κι αν δεν κοπιάσουμε πραγματικά να το δείξουμε στην πράξη αυτό, κανένας δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που έχουν τα ίδια και περισσότερα προβλήματα από εμάς, χωρίς το ίδιο έμψυχο υλικό, χωρίς γήπεδο και πάνω απ’όλα ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ. Είμαστε η ΑΕΛ κι αυτό δεν πρέπει να ξεκολλά στιγμή από το μυαλό μας. Χρειαζόμαστε αφύπνιση τώρα και σκληρή δουλειά συνολικά για να μην γίνουμε τα κολεγιόπαιδα της κατηγορίας που θα τρώνε σφαλιάρες από τους χωριάτες. Σε κανέναν δεν επιτρέπεται να μην εκμεταλλεύεται στο ξεκίνημα αυτή τη μοναδική συγκυρία και να παγώνει αυτόν τον κόσμο που στηρίζει και αγαπά κόντρα στα χτυπήματα.
Είμαστε η ΑΕΛ και από τώρα και πέρα πρέπει να το δείχνουμε σε όλους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως θα κάνει και ο ΚΟΣΜΟΣ…Σηκώστε ψηλά το κεφάλι, διώξτε την ευθυνοφοβία και το άγχος, γίνετε νικητές, γίνετε ΑΕΛ…ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου