Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΛ: «Ακόμα ένα «ανθρώπινο λάθος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Ακόμα ένας αγώνας, ακόμα ένα «ανθρώπινο λάθος» σε βάρος της ΑΕΛ. Στο 70ο λεπτό η ανατροπή του Λουϊς Μπόα Μόρτε συνιστά ορισμό του πέναλτι. Το βίντεο που δημοσιεύουμε στην επίσημη fan page στο «facebook», αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα, όμως ο διαιτητής επέλεξε να μην το καταλογίσει. Γιατί σαφέστατα είναι θέμα επιλογής, όπως αποδεικνύεται περίτρανα εδώ και 14 μήνες.
Σε μία αμφισβητούμενη φάση, οι διαιτητές δεν αποφασίζουν με βάση την κρίση ή την οπτική τους γωνία αλλά με γνώμονα αν ευνοείται ή όχι η ΑΕΛ. Αποτέλεσμα είναι εδώ και 14 μήνες η ομάδα μας να μην έχει πάρει υπέρ της αμφισβητούμενη απόφαση, παρά μόνο μία και μάλιστα σε αγώνα στον οποίον ηττήθηκε (εκτός έδρας με Κέρκυρα). Δεν έχει, δηλαδή, το παραμικρό όφελος! Αντιθέτως, μόνο τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχει απολέσει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς από τα σφάλματα των διαιτητών.
Εξυπακούεται όλα αυτά δεν αποτελούν άλλοθι, αφού οι διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες στην έδρα μας, αποδεικνύουν ότι υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα. Παράλληλα, όμως, το κυνηγητό συνεχίζεται όπως - δυστυχώς - είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό. Ας μας αφήσουν ήρεμους να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη, χωρίς να επηρεαζόμαστε βαθμολογικά και ψυχολογικά από τα δικά τους.
Υ.Γ.: Για τον κόσμο ένα «ευχαριστούμε» για την συμπαράσταση και την εν γένει συμπεριφορά, δεν αρκεί. Χρειάζονται πράξεις και αποδείξεις ότι είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου