Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

«Λευκή» ισοπαλία στο… χωράφι για Εθνικό Αστέρα και ΑΕΛ

Στον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καισαριανής ο Εθνικός Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την ΑΕΛ.
Πολλές φορές εξαρτάται πώς βλέπει κανείς το ποτήρι… Μισοάδειο ή μισογεμάτο… Δεδομένων των συνθηκών, λοιπόν, κάτω από τις οποίες διεξήχθη το ματς της Κυριακής (11/12) ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και την ΑΕΛ, οι γηπεδούχοι και οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι για τη μεταξύ τους ισοπαλία στην Καισαριανή. Διατήρησαν, εξάλλου, το αήττητο (ο Εθνικός Αστέρας για 5ο διαδοχικό ματς και η ΑΕΛ για 7ο) και κατάφεραν να φύγουν… σώοι από έναν αγωνιστικό χώρο – χωράφι. Τουλάχιστον για όσους το παρακολούθησαν, υπήρχε και η... πανσέληνος για να ξεφεύγει λίγο το μάτι...
Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από μία καλή στιγμή, με τον Λαμπρόπουλο να αστοχεί με προβολή στο 6’ και τον Γκίτκο να νικά τον Σαϊτιώτη σε γυριστό σουτ του δεύτερου στο 35’. Η ΑΕΛ φρόντισε να κάνει συντήρηση δυνάμεων, αφού την Τετάρτη (14/11) ακολουθεί το ματς με τον Πανσερραϊκό και στο 85’ είδε τον Λουτσιάνο των γηπεδούχων να δημιουργεί τη μοναδική επικίνδυνη φάση στα καρέ της με εκτέλεση φάουλ.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Παντίδος, Χανιώτης, Άντονι και Ζεκίνια.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκίτκος, Παντίδος, Παπαθανασίου, Λαμπρόπουλος, Καρατζάς, Άντονι, Χωριανόπουλος (77’ Μαστρογιάννης), Νάστος, Λουτσιάνο, Σκαρτσίλας (57’ Πασσάς), Χανιώτης (88’ Παληγεώργος).
ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Καλί, Κολοβέτσιος, Ταλ, Χατζής, Ααράμπ, Χασομέρης (65’ Βούζας), Γκονζάλες (72’ Ζεκίνια), Μπόα Μόρτε (77’ Τσιμπάμπα), Σαϊτιώτης.
*Στις εξέδρες βρέθηκαν περισσότεροι από 100 φίλοι της ΑΕΛ.

www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου