Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πηλαδάκης: «Ελεγχόμενη η κατάσταση»

«Θέλω να εκφράσω την απορία μου, γιατί λέτε ότι η ΑΕΛ κινείται σε τεντωμένο σχοινί εφόσον είχατε μια πληροφορία ,να πάρετε ένα τηλέφωνο να τη διασταυρώσετε. Σε καμία περίπτωση η οικονομική κατάσταση δεν είναι τραγική και ούτε έχουμε απλήρωτους παίκτες 6 και 7 μήνες. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν στη Σούπερ Λίγκ. Ο ΟΠΑΠ μας χρωστά, η Σούπερ Λίγκ μας οφείλει 500.000 ευρώ, όταν όλα τα συμβόλαια που είναι σε καθυστέρηση δεν υπερβαίνουν τους 3 μήνες. Άλλοι είναι στους 2 και να ξέρετε ότι όλοι τους είναι ενήμεροι για την οικονομική κατάσταση μέχρι σήμερα. Και ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και από τους Έλληνες και από τους ξένους παίχτες.
Το σύνολο των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν είναι 380.000, από τα οποία τα 120.000 αφορούν στον Ιγκλέσιας (έχει καταθέσει προσφυγή και διεκδικεί πέραν των δεδουλευμένων) και τον Ρομέου. Επίσης έχουμε λαμβάνειν 100.000 από τα τηλεοπτικά και 8 εκ από το ΦΠΑ. Τρία χρόνια μας χρωστάνε λεφτά και από παντού υπάρχει αθέτηση υποχρεώσεων.
Την ομάδα την αγαπάω πολύ περισσότερο από  πολλούς , όπως επίσης και οι χιλιάδες κόσμου που έρχονται στο γήπεδο. Έχω βάλει πάνω από 40 εκατομμύρια στην ΑΕΛ. Έχω δεσμεύσει την περιουσία μου, διατηρώ θέσεις εργασίας. Οφείλει κάποιος που είναι ασυνεπής και που ήρθε τώρα και όχι τα τελευταία 8 χρόνια όπως εγώ.  Είμαι υπόχρεος σε αυτούς που δίνουν τα 15 ευρώ και έρχεται να στηρίζει την ομάδα.
Μεγάλη μερίδα των παικτών έχουν δείξει κατανόηση για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές. Θα πρέπει να βοηθάμε την ομάδα σε αυτές τις στιγμές και όχι να τη σαμποτάρουμε. Θα κάνουμε διορθώσεις που χρειάζονται στην ομάδα, αλλά θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πολλοί παίκτες ταμπουρώνονται. Θέλω να πω επίσης ότι από τις 5 προσφυγές που είχαμε, οι 2 έχουν ήδη διακανονιστεί. Του Τουμέρ και του Σίμιτς».
Ο Πηλαδάκης είπε ακόμα ότι θα βρίσκεται περισσότερες ημέρες στη Λάρισα: «Θα βρίσκομαι στην Λάρισα όσο βρισκόμουνα και τα προηγούμενα χρόνια. Εάν έχετε την εντύπωση ότι με την περιουσία μου μόνο θα βελτιωθούν τα πράγματα είστε γελασμένος. Εξάλλου υπάρχει ο κίνδυνος να τινάξω την επαγγελματική μου καριέρα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίζουμε όλα τα ματς. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Έχει ελλείψεις, έχει γήπεδα χάλια, όμως θα πρέπει να ζούμε με αυτά».
Για τη στάση ορισμένων φιλάθλων, σημείωσε: «Ακούω κάποιες φωνές σε αυτή την πόλη που φορτώνουνε με άγχος την ομάδα. Το άγχος έρχεται και κλειδώνει ένα πρόβλημα. Θέλω να πω σε αυτούς που σπέρνουν τον πανικό ότι το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος που υπάρχει.
Όπως ξέρετε υπάρχει μια επαφή με τον κόσμο μέσω της σελίδας στο Facebook. Από τους 5500 χιλιάδες φίλους, υπάρχουν 20 άτομα που είναι τακτικοί αναγνώστες και βρίζουν και απαξιώνουν τους πάντες. Αυτοί δεν είναι δείγμα της κατάστασης που επικρατεί. Οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται τα προβλήματα, τα βλέπουν αλλά παράλληλα θέλουν  το καλό της ομάδας».
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και για το λόγο που δεν έγινε προσφυγή ώστε να κερδίσουν οι «βυσσινί» το ματς στα χαρτιά αλλά και για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο της Καισαριανής:
«Επί ηθικής βάσεις δεν γίνονται εκπτώσεις. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να χρεώσει στην ΑΕΛ ανεντιμότητα. Η ηθική έχει κόστος. Από εκεί και πέρα, αυτό που είδαμε ήταν αναμενόμενο. Πως περιμένεις να παίξεις καλό και τεχνικό ποδόσφαιρο, όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις στο ένα μέτρο. Με αυτό τον τρόπο απαξιώνεις ότι προσπαθείς να φέρεις σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω επίσης να τονίσω ότι σέβονται την ομάδα μας πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου