Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Όχι πανικός...

«Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι που φεύγουμε χωρίς βαθμό. Ήρθαμε για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε ένα εύκολο γκολ στον αντίπαλό μας, αλλά στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας και πιο επιθετικοί. Με βάση την εικόνα θα έπρεπε να έχουμε πάρει έστω τον έναν βαθμό», δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν μετά από το ματς στις Σέρρες.
-Ποια είναι η διαφορά με τα φιλικά παιχνίδια;
«Ένα στοιχείο είναι ότι δεν είχαμε τον Νεμπεγλέρα και τον Μπόα Μόρτε που μας δίνουν ιδιαίτερη εμπειρία. Θα είμαι προσεκτικός γιατί δεν θέλω να δημιουργεί η αίσθηση ότι ψάχνω δικαιολογίες. Έχουμε χάσει το μομέντουμ που είχαμε πριν την έναρξη Του πρωταθλήματος, εξαιτίας της καθυστερημένης έναρξης και της μεγάλης προετοιμασίας. Σήμερα χάσαμε για πρώτη φορά, αλλά έχουμε χάσει βαθμούς εντός έδρας και αυτό μας φέρνει πίεση και δυστυχώς αυτή η πίεση δεν ευνοεί το παιχνίδι μας που είναι να παίζουμε με τη μπάλα κάτω και να αναπτυσσόμαστε με υπομονή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο μόνος έμπειρος μέσος ήταν ο Χατζής, αφού ο Σάββας είναι νέος και ο Ααράμπ είναι αμυντικός. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε πολύ καλά».
-Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γκονζάλες;
«Ο Τόνι είχε ένα πρόβλημα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Χθες προπονήθηκε κανονικά, γνωρίζουμε ότι υπάρχει ευαισθησία αλλά πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να βγάλει το ματς. Είναι απώλεια για μας γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και είμαστε απογοητευμένοι με την εξέλιξη».
 
-Ποια είναι η άποψή σας για την αμυντική γραμμή;
 
«Η αμυντική μας γραμμή ήταν η πολύ δυνατή μας γραμμή. Σε κάθε ματς υπάρχει η προσδοκία να κερδίζουμε, αλλά σήμερα δύο λάθη μας στοίχισαν δύο γκολ και τρεις βαθμούς».
 
-Τι πρέπει να αλλάξει για να πάρει η ομάδα τους βαθμούς;
 
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, όπως συνέβη και σε άλλα ματς και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να σταματήσουμε να πετάμε ημίχρονα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, δεν χρειάζεται πανικός και πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Ξέρω ότι από τη στιγμή που δεν εκπληρώνουμε τις προσδοκίες η κριτική θα πέφτει και σε μένα, αλλά αυτό δεν με αγγίζει. Πιστεύω σε αυτό που πιστεύω κι αυτό δεν αλλάζει. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ανακάμψουμε και να το ξεπεράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου