Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

«Η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη»

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου μίλησε για τα πολλά προβλήματα μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΛ. «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που παρά πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν έκαναν το καλύτερο. Για εμάς αυτή η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη, αφού ξεπεράσαμε όλες τις αντιξοότητες από τις απουσίες και όλων των ειδών τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Οικονομικά, γηπεδικά και αγωνιστικά. Μας έλειπαν ποδοσφαιριστές επιθετικά, όπως ο Κανούνος με τον Χαϊκάλη, αλλά και ο Γουσούλης, ενώ και η αλλαγή του Χωριανόπουλου ήταν αναγκαστική. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή της Λάρισας που είπε πως σε αυτά τα ματς θα έρθουν δύο, τρεις ευκαιρίες σε κάθε εστία. Εμείς την είχαμε αυτή με τον Λαμπρόπουλο στην αρχή του ματς, αλλά δεν την κάναμε γκολ. Από εκεί και πέρα το ματς πήγε στη δύναμη και έγινε παιχνίδι κέντρου. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλή και η ισοπαλία. Αγωνιζόμασταν απέναντι σε μια ομάδα με τεράστιο προϋπολογισμό που έρχεται από την Σούπερ Λίγκα. Εμείς είχαμε για δύο εβδομάδες αγώνες Τετάρτη – Κυριακή και ήταν επόμενο να έχουμε και κούραση».
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά περιμέναμε οκτώ λεπτά να βρεθούν τα χρήματα για τους διαιτητές ώστε να αρχίσει το παιχνίδι. Πόσο εύκολο είναι να το αντιμετωπίζετε αυτό τόσο συχνά;
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό που ζούμε. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, αυτό περνά σε όλους και σίγουρα στους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά δεν έχουν χρήματα. Έχουμε γίνει μια οικογένεια και ξέρουμε πως παίζουμε για την πάρτη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου