Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Δεν είχαμε άλλη επιλογή

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, ήταν δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα ήταν «ζωντανή», αναπηδούσε και αυτό ήταν ένα στοιχείο που μας υποχρέωσε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας, γιατί αν παίζαμε τον τρόπο που γνωρίζουμε, δεν θα είχαμε τύχη. Δυστυχώς, δεν είχαμε άλλη επιλογή», δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Καισαριανή και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ:
-Περιμένετε να δείτε την ομάδα ξανά τόσο κακή όσο σήμερα;
«Δεν συμφωνώ. Η ομάδα μας δούλεψε πολύ σκληρά σήμερα. Οι συνθήκες ήταν αυτές που δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε διαφορετικά, να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε και μας αρέσει. Κάτι αντίστοιχο αντιμετωπίσαμε και στη Βέροια. Δεν ήταν επιλογή μας. Ασφαλώς, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε ΑΕΛ θα κερδίζουμε μόνο με το όνομά μας και με τη φανέλα μας. Θα πρέπει να δουλεύουμε πολύ σκληρά για να κερδίζουμε».
-Σας προβληματίζει το γεγονός ότι με εξαίρεση το ARENA και άλλα δυο τρία γήπεδα της κατηγορίας, η ΑΕΛ θα έχει να αντιμετωπίσει στα υπόλοιπα παιχνίδια συνθήκες όπως οι σημερινές;
«Το γνωρίζουμε καλά και είναι μια πραγματικότητα με την οποία έχουμε συμφιλιωθεί. Δεν θα είναι πάντα εύκολο για εμάς να παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας επειδή υποχρεωθήκαμε, όχι επειδή ήταν επιλογή μας. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί για ακόμη μία φορά. Επιθετικά, ξέραμε εκ των προτέρων ότι σε τέτοιο γήπεδο θα είχαμε μια-δυο ευκαιρίες, όχι περισσότερες και θα έπρεπε τουλάχιστον μια να την κάνουμε γκολ. Δεν τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου