Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ανασυγκρότηση χωρίς μηδενισμούς

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός Στέλιος Βενετίδης: «Κάναμε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι. Πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα και είχαμε έλλειψη αποφασιστικότητας. Ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Μόνο η φανέλα και η υπόσταση της ομάδας δεν αρκούν. Πρέπει να γίνει ανασυγκρότηση χωρίς μηδενισμούς και μεμψιμοιρίες. Να δουλέψουμε αφήνοντας πίσω τους εγωισμούς και να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».
-Γιατί η ομάδα δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής τις πραγματικές της δυνατότητες; Είναι θέμα αγωνιστικό, είτε οικονομικό, είναι ψυχολογικό;
«Έχουμε πει πως όποιος είναι εδώ και αγωνίζεται οφείλει να δίνει το 100%. Να αφήσουμε κατά μέρους τα οικονομικά. Είναι καθαρά αγωνιστικό. Αν έχεις προσωπικότητα και δυναμική πρέπει να τα δείχνεις. Δεν φτάνει η φανέλα. Κάναμε τέσσερα σερί νικηφόρα ματς και τώρα μετράμε δύο συνεχόμενες ήττες. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε με αντιπάλους ειδικά στο γήπεδό μας».
-Είδαμε μια ομάδα κακή, ένα άσχημο αποτέλεσμα και έναν κόσμο να βρίζει. Μπορεί να ανατραπεί αυτή η κατάσταση που θυμίζει πολύ την περσινή;
«Φυσικά και μπορεί. Μην τα συγχέουμε. Το κλίμα και η οργάνωση της ομάδας είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και την ικανότητα να πετύχουμε τον στόχο μας».
-Τελικά άλλη ΑΕΛ ξεκίνησε το πρωτάθλημα και άλλη το συνεχίζει. Ήταν πλήγμα η φυγή κάποιων ποδοσφαιριστών;
«Δεν έχει νόημα να αναμοχλεύουμε το παρελθόν. Ξεκινήσαμε φτιάχνοντας ρόστερ για δύο κατηγορίες και όλοι ξέρουν ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Σύμμαχος είναι ο χρόνος στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε ξανά ομοιογένεια. Υπάρχουν τα περιθώρια. Απομένουν ακόμα 22 ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου