Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δικαιούμασταν και εμείς ένα γκολ

Μετά το φινάλε του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και σε ιδιαίτερα βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, είχαμε τις φάσεις για να κάνουμε γκολ και να μπούμε μπροστά στο σκορ πριν καν το πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια βέβαια οι αντίπαλοί μας κατάφεραν να ισορροπήσουν και στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου που με την πάροδο του χρόνου γινόταν όλο και πιο βαρύς. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν και εμείς ένα γκολ και ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία».
Και σήμερα η ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα στη δημιουργία αλλά ο πιο δημιουργικός της παίκτης αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού..
«Έβλεπα ότι η αναμέτρηση πήγαινε στη δύναμη και παράλληλα ήθελα να έχω στην ομάδα ψηλούς ποδοσφαιριστές γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλός μας θα προσπαθούσε στα τελευταία λεπτά να γίνει απειλητικός από τον αέρα, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος για να παίξει ένας παίκτης όπως ο Γκονζάλες που προερχόταν από τραυματισμό».
Ποιο είναι το πρόβλημα που εντοπίσατε στην ομάδα;
«Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και σίγουρα δεν έχω μπορέσει να περάσω αυτά που θέλω. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, χρειαζόμαστε δουλειά και κυρίως σε θέματα τακτικής στο παιχνίδι μας. Σήμερα είδαμε ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε γιατί δεν είχαμε καλές επιλογές στην τελική μας πάσα. Παράλληλά πρέπει να δουλέψουμε στην τακτική μας αρκετά, πως θα πιέζουμε, πως θα αναπτυσσόμαστε. Θεωρώ ότι ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνισή μας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Και μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και μέσω βίντεο θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας και μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου