Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

«Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς το σημερινό. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε μία-δύο φάσεις για γκολ, πιέσαμε ψηλά, αλλά από ένα σημείο και μετά χάσαμε πολλές δεύτερες μπαλιές, δεν μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες και από ένα σημείο και μετά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή είχαμε δύο δοκάρια και δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ. Δεχτήκαμε γκολ σε μια φάση που ήμασταν οργανωμένοι στην άμυνα. Από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη.  Έχουμε πάρα πολλά ματς μπροστά μας, χρειάζεται δουλειά. Συνεχίζουμε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και μπορούμε να τα καταφέρουμε». Τα παραπάνω δήλωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:
-Το πρόβλημα της ομάδας είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό;
«Θεωρώ και τα δύο. Πίεση υπάρχει και είναι φυσιολογική. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από την αποβολή, δείξαμε ότι έχουμε δυνάμεις παρά το γεγονός ότι παίζαμε με 10 παίκτες. Είχαμε τις φάσεις και δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ. Χρειάζεται χρόνος για να περάσουμε κάποια πράγματα, αλλά ξέρουμε πως δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος. Το καλό για μας, από την άλλη, είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα ματς της Τετάρτη και μια ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
-Μιλήσατε με τον πρόεδρο χθες. Θα γίνουν μεταγραφές; Μπορείτε να μας πείτε αριθμό και θέσεις;
«Συζητήσαμε και είπαμε αν περάσει το σημερινό ματς και μετά να δρομολογήσουμε εξελίξεις. Σήμερα και αύριο θα έχουμε δούμε κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα και κατόπιν θα μπορώ να σας πω και αριθμό και θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου