Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Λύτρωση για Λάρισα, 2-1 τον Θρασύβουλο

 Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα στις καθυστερήσεις η Λάρισα επικράτησε 2-1 του Θρασύβουλου στην «AEL FC Arena».
Την πρώτη της νίκη ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες κατάφερε να πάρει η Λάρισα, η οποία επικράτησε με πολύ δύσκολο τρόπο του Θρασύβουλου 2-1 στην «AEL FC Arena». Με αυτή τη νίκη οι Θεσσαλοί παρέμειναν σε επαφή με τις θέσεις των play-off ανόδου που είναι και ο ρεαλιστικός τους στόχος.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο «έκλεισε» το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, καθώς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλεζ, ο Καούνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 45’ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη όμως, η ομάδα της Αθήνας μπήκε αποφασιστικά και στο 51’ με πανέμορφο τέρμα του Ντα Σίλβα από τα 30 μέτρα, έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Όλα έδειχναν ότι η Λάρισα θα έχανε και άλλους βαθμούς στην προσπάθειά της για την άνοδο, ωστόσο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Νεμπεγλέρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το… φιλί της ζωής στην ομάδα του.
ΛΑΡΙΣΑ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης (68’ Γκρούμπιεσιτς), Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ, Χασομέρης, Μπλέντι Καούνος.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Παγώνης, Ζουμπουλάκης, Ροκάστλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα (79’ Σκόνδρας), Ψιάνος (53΄Σταμπολίζιεφ), Βλάχος (77’ Καλαμιώτης), Ντακόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου