Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Παράταση της μεταγραφικής περιόδου

Kατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ αποφασίστηκαν τα εξής:

1.Ομόφωνα ενέκρινε την τοποθέτηση των κυρίων Κωνσταντίνου Πετρόπουλου και Παναγιώτη Καρρά στις θέσεις του αθλητικού εισαγγελέα και του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα, αντίστοιχα. Αμφότεροι είναι συνταξιούχοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί και με πλήρεις γνώσεις για τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο.
Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος (65 ετών) συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του Γενικού Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διαιτητικών Δικαστηρίων, ο οποίος είναι ομοιόβαθμος βαθμός του Προέδρου και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εγνωσμένης αξίας και κύρους στον δικαστικό χώρο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής Αθηνών και άσκησε τα καθήκοντά του ως δικαστικός λειτουργός από τις 9-9-1977 έως τις 20-7-2011.
Ο κ. Παναγιώτης Καρράς (71 ετών) συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του Επιτίμου Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Άσκησε τα καθήκοντά του ως δικαστικός λειτουργός από τις 2-7-1975 έως τις 30-6-2008.
2.Ομόφωνα ενέκρινε την παράταση της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου έως τις 13-2-2012, αποκλειστικά και μόνο για τους άνεργους ποδοσφαιριστές. Η ημερομηνία αυτή είναι δεσμευτική.
3.Κατέθεσε προς τις Super League και Football League ολοκληρωμένο σχέδιο με τα όσα θα ισχύσουν αναφορικά με την αδειοδότηση όσων συλλόγων εξασφαλίσουν την άνοδο από τη δεύτερη Ένωση στην πρώτη μετά το τέλος των πρωταθλημάτων. Τα κριτήρια συγκριτικά με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους θα είναι ελαστικότερα.
Σε ό,τι αφορά τα κριτήρια αδειοδότησης των ομάδων που ήδη συμμετέχουν στη Super League, οι εκπρόσωποι της τελευταίας επανέλαβαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ την απόφαση που έλαβαν κατά πλειοψηφία τα μέλη τους, για διατήρηση των κριτηρίων που ίσχυσαν και κατά την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
4.Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του υπό εισαγωγή για ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής, νέου αθλητικού νομοσχεδίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου