Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κατσιαρός: «Τον τελευταίο 1,5 χρόνο γίνονται σφάλματα εις βάρος μας»

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Λάρισα ήταν τα όσα έγιναν χθες (15/03) στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κατσιαρό, ο οποίος τόνισε πως τον τελευταίο 1,5 χρόνο γίνονται πολλά σφάλματα εις βάρος της ομάδας του.
«Εκτελώντας το πλάγιο, νόμισα ότι έδωσε κάτι άλλο, δεν ξέρω τι. Να κάνω αράουτ και να δίνουν οφσάιντ, δεν το έχω ξαναδεί. Είναι για πλάκα», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» ο Παναγιώτης Κατσιαρός και στη συνέχεια έγινε πιο επιθετικός: «Το κακό που έγινε ήταν μια απόρροια πολλών σφαλμάτων τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δεν είναι μόνο φέτος. Από πέρυσι ξεκίνησε πόλεμος κατά του Πηλαδάκη, της Λάρισας, δεν ξέρω τι να πω. Δεν αρέσει κάτι. Ας το πουν ξεκάθαρα».
Παράλληλα, ο Κατσιαρός υποστήριξε ότι μετά το τέλος, ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες: «Το συγνώμη λάθος, τι σας λέει. Είναι απάντηση αυτό. Δεν υπάρχει αυτή η απάντηση σε κάτι 100% εμφανές. Μπορεί να παραφερθούμε ή να κοροϊδέψουμε. Τι να πούμε για αυτή τη φάση. Μετά έδωσε κόκκινη κάρτα, χωρίς να δει κάτι, απλά κάποιος του φώναξε. Είναι με πλάτη. Είμαι δίπλα του. Ακούει κάποιον να λέει κουτουλιά, γυρνάει και δίνει κόκκινη. Ας έβλεπε ο επόπτης, άσχετα αν δεν έβλεπε».
Ενώ για τη συμπεριφορά των παικτών και αν αυτή θα πρέπει να είναι καλύτερη εντός αγωνιστικού χώρου, τόνισε: «Εδώ και 1,5 χρόνο προσπαθούν κάτι να πετύχουν. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν άνθρωποι με οικογένειες. Δεν παίζουμε 5X5 για να χαρούμε, για να κάνουμε όπως θέλουμε τα αράουτ ή τα φάουλ. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, άσχετα αν δεν μπορεί να μείνει επαγγελματικό. Δεν είναι μόνο οι διαιτητές το κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πολλοί παράγοντες. Δεν υπάρχει σοβαρότητα. Για να δικαιολογήσουμε, μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε».
Σε ερώτηση για το αν τους μίλησε ο Πηλαδάκης μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Βρίσκομαι 7,5 χρόνια στη Λάρισα, τον πρόεδρό μου δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Δεν έχει ξανακατέβει στο γήπεδο. Είναι ήρεμος από τη φύση του. Αναγκάστηκε να κατέβει στο γήπεδο και να πει αυτά που είπε. Δεν τιμούν κανένα».
Τέλος, για την αγωνιστική εικόνα της Λάρισας, τόνισε: «Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να μπούμε στα play offs. Ας μας επιτρέψουμε να τις εξαντλήσουμε. Στη Λάρισα είμαστε περήφανοι και δεν θέλουμε βοήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου