Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κεχαγιάς: «Νέοι κανονισμοί…»

«Είχαμε κλείσει τον Πανσερραϊκό στο μισό γήπεδο και ήταν θέμα χρόνου πότε θα πετύχουμε το γκολ. Σίγουρα νομίζω πως υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που βοήθησαν την διαμόρφωση του αποτελέσματος. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, είτε σαν προπονητής, είτε σαν προπονητής και νομίζω σήμερα πως είδα κάτι καινούργιο στους κανονισμούς.
Δεν είναι δυνατόν να μας κόβει τετ- α – τετ με οφσάιντ από πλάγιο άουτ. Κάνει το λάθος ο επόπτης και ενώ παίρνει την φάση πάνω του ο διαιτητής, δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι λάθος; Μπορεί! Ξαφνικά βλέπουμε να πέφτει στην περιοχή ο επιθετικός μας και ενώ νομίζαμε πως μπορεί να είναι πέναλτι βλέπουμε να βγαίνει κόκκινη κάρτα χωρίς να έχουν έρθει σε επαφή οι δύο ποδοσφαιριστές. Τι να πω; Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, σίγουρα είναι δύσκολη η επόμενη ημέρα για εμάς».
Σε ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει η ΑΕΛ τις εχθρικές διαιτησίες, απάντησε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έχουμε ένα πρόβλημα στο γκολ. Πρέπει να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, να βελτιωθούμε ως ομάδα και να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, αν και κάναμε την καλύτερη εφετινή εμφάνιση. Προσπαθήσαμε, αλλά τι να κάνουμε... Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας. Το κακό είναι ότι χάνουμε και για τρεις αγώνες τον Γκρούμπιεσιτς, που είναι σημαντική απώλεια. Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου