Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Να δείξουμε το χαρακτήρα που αρμόζει σε αυτή την ομάδα"

Ο Νίκος Καρανίκας τόνισε πως όποιος ποδοσφαιριστής μπαίνει μέσα στο γήπεδο πρέπει να αντιλαμβάνεται τις ευθύνες του στους 14 τελικούς που απομένουν.
Ο 20χρονος αμυντικός της ΑΕΛ είπε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ούτε διαιολογίες για τίποτε και όλοι πρέπει να βγάλουν πάθος, εγωισμό και προσωπικότητα.
«Σίγουρα βρισκόμαστε όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα σε μια πολύ δύσκολη θέση. Για ακόμη μια φορά σήμερα ηττηθήκαμε. Εχουμε ένα σερί παιχνιδιού που τα αποτελέσματα δεν είναι όπως τα θέλαμε και αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Όταν δεν σκοράρεις επηρεάζεται σημαντικά η ψυχολογία. Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Απομένουν 14 παιχνίδια. Από εδώ και πέρα ο καθένας που μπαίνει στο γήπεδο πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα και να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι λες και είναι ένας τελικός. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες, ούτε να πατήσουμε κάπου. Πουθενά. Θα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα να μπαίνουμε σαν να είναι τελικός. Να μην υπάρχει τίποτε άλλο».
Φταίει το γκολ που λείπει από την ομάδα;
«Όταν δεν σκοράρεις σίγουρα θα βρει ο αντίπαλος την ευκαιρία να βάλει το γκολ και να πάρει το παιχνίδι. Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο. Τι να το κάνω εγώ αν έπαιξα καλά, η ομάδα μου είχε την μπάλα, πίεσε, έκανε και στο τέλος έχασε με 2-0».
Τι θεωρείς πως πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα;
«Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης. Ασχετα από τα δικά σου προβλήματα, όταν έχεις κάποια σερί ματς που δεν σκοράρεις επηρεάζεται ο ψυχολογικός τομέας. Αν μπει ένα γκολ, έρθει ένα αποτέλεσμα. Τελείωσε, υπάρχουν 14 ματς και πρέπει να το δούμε σαν να μην υπάρχει επόμενο. Μόνο έτσι θα γίνει, αλλιώς δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι. Πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα, εγωισμό, πάθος. Όλους τους τρόπους για να πάρεις το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου