Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ισοπαλία (2-2) στο AEL FC ARENA

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις, ΑΕΛ και Βέροια ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Football League. Ανατροπές στο σκορ, δοκάρια, πέναλτι αλλά και τραυματισμό του τεχνικού των φιλοξενούμενων, Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε το… μενού στο «AEL FC Arena»!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 13’ με τον Καούνο, όμως είδαν την πρωτοπόρο της κατηγορίας να φτάνει σε μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Καντί. Ο επιθετικός της «βασίλισσας του Βορρά» ισοφάρισε στο 41’ με εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι και στο 53’ με ωραίο σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα, όμως, δεν ήθελαν να προσθέσουν ακόμη μια ήττα –και μάλιστα εντός έδρας- στο φετινό απογοητευτικό απολογισμό και τελικά έφτασαν στο 2-2 με μια περιπετειώδη φάση.

Στο 65’ μετά από σέντρα του Ζεκίνια, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντιέ και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, όμως την ίδια ώρα ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σωριάστηκε μπροστά στον πάγκο του, όταν τον βρήκε ένα αντικείμενο. Μετά από πεντάλεπτη διακοπή, ο ίδιος ο Ζεκίνια ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστοχώντας, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ΑΕΛ είχε τεράστια ευκαιρία για να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, όμως στο 82’ και στην ίδια φάση είδε το δοκάρι να σταματά προσπάθειες των Νεμπεγλέρα και Κολοβέτσιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΡΙΣΑ: Σωτηρίου, Καρανίκας, Κατσιαρός (49' Φωτιάς), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πίνα (57' Χασομέρης), Μπλέντι, Ζεκίνια (83' Λαζιμάν), Καούνος.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (81' Βεργώνης), Λανγκλέ (84' Λαναρής), Ντιέ, Ολαϊτάν, Καντί, Καλογέρης, Αμαραντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου