Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Καρανίκας: «Παίρνουμε δύναμη»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας σημείωσε ότι οι «βυσσινί» υπερείχαν της Βέροιας.
Στη συνέντευξη Τύπου τους ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας εκπροσώπησε ο Νίκος Καρανίκας. Ο νεαρός αμυντικός δήλωσε αρχικά:
«Ευχαριστώ τον προπονητή μου για τα λόγια που είπε για μένα και ότι με εμπιστεύεται σε αυτά τα 7-8 συνεχόμενα παιχνίδια. Επίσης να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και όλα τα μέλη της ομάδας για την προσπάθεια. Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή. Καταβάλαμε ο καθένας το 150% μέσα στο γήπεδο αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που είναι πρώτη και που πριν έρθουν εδώ έλεγαν ότι θα φύγουν από τη Λάρισα με διαφορά τεσσάρων πόντων από τον δεύτερο. Όμως τα βρήκανε σκούρα.
Αγωνιστικά κάναμε κάποια προσωπικά λάθη με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο γκολ που δεν έπρεπε να είχαμε δεχθεί. Είχαμε τη φάση με το διπλό δοκάρι όπου θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 3-2 και να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια υπερείχαμε του αντιπάλου και μετά από αυτό το ματς παίρνουμε δύναμη για τη συνέχεια. Έχουμε ακόμη 9 παιχνίδια όπου θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε».
Για το γεγονός ότι κάποιοι ακολούθησαν τον δρόμο της προσφυγής και αποχώρησαν, ενώ άλλοι συνεχίζουν, απάντησε:
«Από τη στιγμή που μένεις στην ομάδα είτε από τον Δεκέμβριο, είτε από την αρχή της σεζόν, πιστεύω ότι είσαι υποχρεωμένος σε κάθε παιχνίδι να δίνεις όλες σου τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και είναι προσωπική επιλογή του καθενός τι θα επιλέξει να κάνει.
Όσον αφορά την ερώτηση που κάνατε στον προπονητή μου για το οικονομικό, εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου δε γνωρίζαμε αν μπήκανε λεφτά σήμερα ή χθες. Εμείς ήμασταν στο ξενοδοχείο και είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι».
Για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνουν:
«Πριν από κάθε παιχνίδι, είτε στην Επανομή, είτε με τον Βύζαντα, εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο με την ίδια φιλοσοφία. Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και στην Επανομή εάν κάναμε γκολ τη φάση του Ζεκίνια και κάναμε το 0-1 θα ήταν όλα διαφορετικά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν σκοράραμε εμείς, έβαλε ο αντίπαλος ένα γκολ ανάμεσα σε τρεις παίκτες και χάσαμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Πριν λίγες μέρες είχαμε κάποια γεγονότα κατά την επιστροφή μας από την Επανομή, αλλά σήμερα ήταν μαζί μας από το πρώτο λεπτό, μας βοήθησε και στο τέλος λάβαμε και το χειροκρότημά του. Αυτό μας δίνει μεγάλη στήριξη και ώθηση για τη συνέχεια. Σαφώς και θέλαμε να κερδίσουμε αλλά αυτό που μένει είναι η καλή μας εικόνα».
Για την κάρτα που δέχτηκε νωρίς:
«Από την αρχή είχα στο μυαλό μου να πάρω μία κίτρινη κάρτα, διότι είχα ήδη 3 έτσι ώστε να εκτίσω την ποινή μου στο ματς με το Διαγόρα. Ήρθε η κάρτα εκείνη τη στιγμή και όλα καλά».
Για τη φάση του πρώτου γκολ της Βέροιας:
«Μου μιλάει ο Νεμπέγλερας ώστε να κλείσω προς τα μέσα. Κάνει προσποίηση ο αντίπαλος παίκτης, τον χάνω για ένα δευτερόλεπτο και η ζημιά έγινε. Είναι καθαρά προσωπικό μου λάθος».
Σε ερώτηση πού οφείλονται οι καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και αν δίνει κίνητρο ενδεχόμενη μεταγραφή, απάντησε:

«Δεν πιστεύω ότι παίζω στην ΑΕΛ και έχω κίνητρο να πάω στη Βέροια. Προς Θεού. Από εκεί και πέρα ότι παίζεις με τον πρώτο ή το δεύτερο εννοείτε ότι έχεις κίνητρο διότι είναι ντέρμπι και είσαι ΑΕΛ που σημαίνει ότι πρέπει να κερδίζεις τέτοια ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου